Étrendkiegészítők

5-HTP 200 mg - Nu U Nutrition - 180 Vegetáriánus tabletta

5-HTP 200 mg - Nu U Nutrition - 180 Vegetáriánus tabletta

5-HTP 200 mg - Nu U Nutrition - 180 Vega tabletta   Leírás: * Gazdaságos kiszerelés, * Természetes & Non-GMO * Új vegetáriánus képlet, * Támogatás a depresszió, pánikbetegség, kedélyállapot javításban. Természetes antidepresszáns * Étrendkiegészítő Az 5-HTP, azaz 5-hidroxi-triptofán a triptofán nevű esszenciális aminosav szerotoninná alakulásának a köztes terméke. Étrend-kiegészítők előállításához az 5-HTP-t a Griffonia simplicifolia nevű, Afrikában honos növény magjából nyerik ki. Az 5-HTP az emberi szervezetbe jutva szerotoninná alakul. A szerotonin egy olyan kémiai hírvivő anyag (neurotranszmitter), ami meghatározó szerepet tölt be érzelmeink szabályozásában. Az 5-HTP az emberi agyra gyakorolt hatása révén csökkentheti a depresszió tüneteit, és rendkívül hatékony az álmatlanság és a migrén kezelésében is. Számtalan testsúlycsökkentő étrend-kiegészítő alkotóeleme is. A szerotonin, mint neurotranszmitter vesz részt az endokrin szabályozásban; az érzelmi, étv..

9,900Ft

Astaxanthin, 12 mg - Nu U Nutrition - 180 Softgél

Astaxanthin, 12 mg - Nu U Nutrition - 180 Softgél

Astaxanthin, 12 mg - Nu U Nutrition - 180 Softgél   Leírás     Támogatja az egészséges     Támogatja a bőr egészségét     Támogatja a szem egészségét     Diétás étrendkiegészítő   Erős antioxidáns, védi a szemet, a bőrt a szabad gyökök és a káros UV-sugárzással szemben. Megakadályozza a szürke- és a zöldhályog kialakulását és javítja a távollátást illetve segíti az éleslátást. Kísérletek igazolják az astaxantin melanomás bőrelváltozások szerkezetének a megváltoztatását és visszafordítását. Gátolja a krónikus és auto-immun betegségek kialakulását, azáltal, hogy stimulálja az antitestek termelődését és működést. Humán vizsgálatokban a köldökvér (őssejt) mintákban fokozza az immunglobulin képződést. Gátolja a cukorbetegséggel összefüggő szövődmények (látáskárosodás, idegrendszeri ártalmak, diabéteszes nefropátia) kifejlődését, antioxidáns hatása révén. Akadályozza az LDL-koleszterin oxidációját – érelm..

8,900Ft

Co Q10 100 mg - Nu U Nutrition - 120db kapszula

Co Q10 100 mg - Nu U Nutrition - 120db kapszula

Co Q10 100 mg - 120db kapszula - Nu U Nutrition Leírás: Tripla erős CoQ10, 100mg per kapszula 4 hónapos adag, 120 kapszula Vegetáriánusok is fogyaszthatják Manufactured to GMP Standards   A Q10-koenzim segít a szív- és érrendszer egészséges működésének fenntartásában. Szívelégtelenségben igazolódott a CoQ10 hiány jelenléte. A Q10-et a rák kezelésében valamint a daganatellenes kezelés által okozott mellékhatások enyhítésében is vizsgálták. A Q10 koenzim hatása kedvező lehet a rák megelőzésében és segíthet a rákos betegeknek is, jelentős immunerősítő és antioxidáns hatása miatt. A Q10 alkalmas az immunrendszer erősítése, az agyműködés fokozására, védőhatása van a gyomorra és nyombélre, lassítja az öregedést és a már meglévő szív- és érrendszeri panaszokat is gyógyítja. Napi ajánlott adag: 1 kapszula • Gyermekek elől elzárva tartandó. • Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. • A termék szedése elött kérje ki háziorvosa vagy gyógyszerésze vé..

8,000Ft

DHEA 100mg - Piping Rock - 90db kapszula

DHEA 100mg - Piping Rock - 90db kapszula

DHEA-100 mg, Piping Rock - 90 kapszula - A fiatalság esszenciája! Leírás: Dehydroepiandrosterone Diétás kiegészítő Tiszta gyógyszerészeti szintje szavatolja a legmagasabb minőségét a DHEA-nek A DHEA szervezetünk által legnagyobb mennyiségben előállított szteroidszerű hormon. Az ösztrogén, a tesztoszteron, a progeszteron és a kortikoszteron előanyaga.  Fontos szerepet játszik nőkben az abnormális szőrnövekedésben (hirzutizmus) és kopaszságban (alopecia). A DHEA a mellékveséből kerül a keringésbe, illetve férfiakban valamennyi a herékből is kijut a szexuális differenciálódás után. A DHEA szintje a 7. évtől folyamatosan emelkedik, majd a harmadik évtized után fokozatosan csökken.Visszaállítja az öregedéssel csökkenő DHEA szintet a szervezetben. Megnöveli a tesztoszteron szintet. Növeli a szexuális energiát és férfiak esetében hatásos lehet impotencia ellen. Növeli az immunsejtek mennyiségét, melyek a vírusos és bakteriális betegségek ellen küzdenek. A DHEA energiát ..

9,900Ft

DHEA 25mg - 21St. Century - 90db kapszula

DHEA 25mg - 21St. Century - 90db kapszula

DHEA-25 mg, 21st. Century - 90db kapszula - A fiatalság esszenciája!   Leírás: Glutén mentes Diétás kiegészítő Tiszta gyógyszerészeti szintje szavatolja a legmagasabb minőségét a DHEA-nek   A DHEA szervezetünk által legnagyobb mennyiségben előállított szteroidszerű hormon. Az ösztrogén, a tesztoszteron, a progeszteron és a kortikoszteron előanyaga.  Fontos szerepet játszik nőkben az abnormális szőrnövekedésben (hirzutizmus) és kopaszságban (alopecia). A DHEA a mellékveséből kerül a keringésbe, illetve férfiakban valamennyi a herékből is kijut a szexuális differenciálódás után. A DHEA szintje a 7. évtől folyamatosan emelkedik, majd a harmadik évtized után fokozatosan csökken.Visszaállítja az öregedéssel csökkenő DHEA szintet a szervezetben. Megnöveli a tesztoszteron szintet. Növeli a szexuális energiát és férfiak esetében hatásos lehet impotencia ellen. Növeli az immunsejtek mennyiségét, melyek a vírusos és bakteriális betegségek ellen küzden..

3,990Ft

DHEA 50mg - Jarrow Formulas - 90db kapszula

DHEA 50mg - Jarrow Formulas - 90db kapszula

DHEA-50 mg, Jarrow Formulas - 90 kapszula - A fiatalság esszenciája!   Leírás: Dehydroepiandrosterone Diétás kiegészítő Tiszta gyógyszerészeti szintje szavatolja a legmagasabb minőségét a DHEA-nek A DHEA szervezetünk által legnagyobb mennyiségben előállított szteroidszerű hormon. Az ösztrogén, a tesztoszteron, a progeszteron és a kortikoszteron előanyaga.  Fontos szerepet játszik nőkben az abnormális szőrnövekedésben (hirzutizmus) és kopaszságban (alopecia). A DHEA a mellékveséből kerül a keringésbe, illetve férfiakban valamennyi a herékből is kijut a szexuális differenciálódás után. A DHEA szintje a 7. évtől folyamatosan emelkedik, majd a harmadik évtized után fokozatosan csökken.Visszaállítja az öregedéssel csökkenő DHEA szintet a szervezetben. Megnöveli a tesztoszteron szintet. Növeli a szexuális energiát és férfiak esetében hatásos lehet impotencia ellen. Növeli az immunsejtek mennyiségét, melyek a vírusos és bakteriális betegségek ellen küzdenek. A..

6,990Ft

Maca gyökér kivonat 2500mg - Nu U Nutrition - 180db kapszula

Maca gyökér kivonat 2500mg - Nu U Nutrition - 180db kapszula

Maca gyökér kivonat 2500mg - Nu U Nutrition - 180db kapszula Kétszer hatásosabb az ereje 2,500mg per kapszula mint más gyártóké Teljes 6 hónapra elegendő a 180 kapszula, Alkalmas vegetáriánusoknak, Superfood Elsőrendű Maca gyökérből készült, amit a GMP standardokba gyártottak, több ezer elégedett vevő.   A Maca forrása egy Perui növény,  ami igen keresett lett az elmúlt években. A Maca Gyökér egy zöldség, mely vadon nő az Andok lejtőin, és már évezredek óta használják. A nyugati világban, és különösen népszerű európában és az Egyesült Államokban. Nu U Nutrition Maca forrása egy prémium macagyökér ami kétszer erősebb más egyéb márkáknak, és a csomagolás egy valódi vagetáriánus kapszulában 2,500mg per kapszula mennyiséget tartalmaz. 180 kapszulát tartalmaz minden doboz ami biztosítja a 6 hónapos ellátást így nem kell havonta új adagot rendelni. A Maca rendkívül gazdag tápanyagokban, valamint energizálókban, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez a világ egyik legjobb ..

8,200Ft

Magnézium 500 mg - Life Extension - 100 Veggie kapszula

Magnézium 500 mg - Life Extension - 100 Veggie kapszula

Magnézium 500 mg, 100 Veggie kapszula - Life Extension   Leírás: Eszenciális ásványi anyag a szív és érrendszer egészségéért Diétás étrendkiegészítő Magnézium oxide + citrát keverék   A Magnézium citrát a magnézium karbonát és a citromsav vegyülete. Egyik legjobban felvehető formája a magnéziumnak, éppen ezért gyakori alapanyaga a magnézium tartalmú étrend-kiegészítőknek.  A magnézium jelentős fém, amely kritikus szerepet játszik az emberi szervezet több mint 300 metabolikus reakciójában. Mivel nélkülözhetetlen az izmok elernyedéséhez, enyhítheti a görcsöket, illetve gyorsíthatja sportsérülések (pl. izomhúzódás) gyógyulását. A magnézium, mint nyomelem méltatlanul alulértékelt a jóval népszerűbb kalciumhoz képest, pedig nélkülözhetetlen ásvány több száz enzim működésének szabályozásában és az anyagcserében. Több formája is ismert, magnézium-oxid, magnézium-kelát és magnézium-citrát ezek közül az utóbbit érdemes szedni, mivel az szívódik fel a legkönny..

5,990Ft

Melatonin 5 mg - 21st. Century - 120 Tabletta

Melatonin 5 mg - 21st. Century - 120 Tabletta

Melatonin 5 mg, 120 Tabletta - 21st. Century   Leírás: Dietás étrendkiegészítő Támogatja a nyugodt éjszakai pihenést Könnyen nyelhető kis tabletta A Melatonin harmóniában dolgozik az alvási ciklusod alatt azért hogy frissen és kipihenten ébredj. A Melatonin egy természetes hormon, mely sejtjeink egészségi állapotában játszik szerepet azzal, hogy a sejtmembránon könnyedén átjutva védi azokat a szabadgyökök támadásai ellen. Mivel szükség van rá az alvási/ébrenlét ciklusok szabályozásához, és hogy beállítsuk a test napi ritmusát, széles körben alkalmazzák a nyugodt alvás biztosítására, mely végső soron az optimális energiaszint, az izmok regenerálódása és az általános egészségi állapot szempontjából elengedhetetlen.   Napi ajánlott adag: 1 tabletta • Gyermekek elől elzárva tartandó. • Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. • A termék szedése elött kérje ki háziorvosa vagy gyógyszerésze véleményét.   Supplement Facts ..

5,800Ft

Melatonin, 3 mg - 21st. Century - 90db tabletta

Melatonin, 3 mg - 21st. Century - 90db tabletta

Melatonin, 3 mg - 21st. Century - 90db tabletta   Leírás: 50% Ingyen Dietás étrendkiegészítő Támogatja a nyugodt éjszakai pihenést Könnyen nyelhető kis tabletta A Melatonin harmóniában dolgozik az alvási ciklusod alatt azért hogy frissen és kipihenten ébredj. A Melatonin egy természetes hormon, mely sejtjeink egészségi állapotában játszik szerepet azzal, hogy a sejtmembránon könnyedén átjutva védi azokat a szabadgyökök támadásai ellen. Mivel szükség van rá az alvási/ébrenlét ciklusok szabályozásához, és hogy beállítsuk a test napi ritmusát, széles körben alkalmazzák a nyugodt alvás biztosítására, mely végső soron az optimális energiaszint, az izmok regenerálódása és az általános egészségi állapot szempontjából elengedhetetlen.   Napi ajánlott adag: 1 tabletta • Gyermekek elől elzárva tartandó. • Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. • A termék szedése elött kérje ki háziorvosa vagy gyógyszerésze véleményét.   Sup..

3,400Ft

1-től 10-ig 10-ig (1 oldal)