5-HTP 200 mg - Nu U Nutrition - 180 Vega tabletta

 

Leírás:
* Gazdaságos kiszerelés,
* Természetes & Non-GMO
* Új vegetáriánus képlet,
* Támogatás a depresszió, pánikbetegség, kedélyállapot javításban. Természetes antidepresszáns
* Étrendkiegészítő

Az 5-HTP, azaz 5-hidroxi-triptofán a triptofán nevű esszenciális aminosav szerotoninná alakulásának a köztes terméke.

Étrend-kiegészítők előállításához az 5-HTP-t a Griffonia simplicifolia nevű, Afrikában honos növény magjából nyerik ki. Az 5-HTP az emberi szervezetbe jutva szerotoninná alakul. A szerotonin egy olyan kémiai hírvivő anyag (neurotranszmitter), ami meghatározó szerepet tölt be érzelmeink szabályozásában. Az 5-HTP az emberi agyra gyakorolt hatása révén csökkentheti a depresszió tüneteit, és rendkívül hatékony az álmatlanság és a migrén kezelésében is. Számtalan testsúlycsökkentő étrend-kiegészítő alkotóeleme is. A szerotonin, mint neurotranszmitter vesz részt az endokrin szabályozásban; az érzelmi, étvágy és alvás-ébrenlét ciklus aktivitásáért felelős agyi tevékenységben. Klinikai tanulmányok igazolják, hogy a szervezet 5-hidroxi-triptofánnal történő ellátása támogatja az egészséges szerotonin szint kialakulását.

Napi ajánlott adag: 1 tabletta

• Gyermekek elől elzárva tartandó.
• Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.
• A termék szedése elött kérje ki háziorvosa vagy gyógyszerésze véleményét.

 

Supplement Facts
Serving Size: 1 Veggie tabletta
  Amount Per Serving % Daily Value
5-HTP extract 16:1 equlvalent to 200 mg

†Daily Value not established.

 

Egyéb alkotórészek: Tömegnövelő (Dicalcium Foszfát, Mycrocrystalline Cellulose), Griffonia Mag, Anti-caking Ügynök (Magnézium Stearate, Szilícium Dioxide)

Nem tartalmaz: cukor, só, élesztő, búza, glutén, kukorica, árpa, hal, rákfélék, dió, fa dió és tej termékek. Nem tartalmaz tartósitószer, mesterséges aroma, vagy mesterséges színezéket.

 

Formátum
Tabletta
Kiszerelés
180db

5-HTP 200 mg - Nu U Nutrition - 180 Vegetáriánus tabletta

  • 9,900Ft


Elérhető opciók


1

Címkék: 5HTP, 200mg, griffonia simplicifolia mag, 5htp rendelés, vásárlás, depresszió, pánikbetegség, kedélyállapot, migrén,