Vitaminok

B2 vitamin - Riboflavin, 100 mg - Nature's Way - 100 kapszula

B2 vitamin - Riboflavin, 100 mg - Nature's Way - 100 kapszula

B2 vitamin - Riboflavin, 100 mg, 100 kapszula - Nature's Way   Leírás Prémium Minőség 100 mg Riboflavin Coenzyme elővegyület Igazolt hatásfok Diétás étrendkiegészítő A B2-vitamin vagy más néven riboflavin a B-komplex vitaminok fontos tagja, a táplálékból felszabaduló ener­gia hasznosításában vesz részt. Nélküle a B-vitaminok nem lennének kellően hatékonyak a tápanyagok anyagcseréjében, a sejtek védelmében és az egyes tápanyaghiányok megelőzésében.Vízoldékony, könnyen felszívódik. A kiürített mennyiség mindig a szervezet igényeitől függ, és fehérjeveszteséghez társulhat. A többi B-vitaminhoz hasonlóan a szervezetben nem tárolódik, és rendszeresen pótolni kell táplálékkal vagy étrendkiegészítőkkel. Riboflavin szükséges a vörösvérsejtek képződéséhez, az antitestek termeléséhez, a sejtlégzéshez és a növekedéshez. Enyhíti a szem fáradtságát, és fontos a szürkehályog megelőzésében és kezelésében. Segít továbbá a szénhidrátok, a zsírok és a fehérjék metabolizmusá..

3,900Ft

Biotin 10,000 mcg - 21St. Century - 120 Tabletta

Biotin 10,000 mcg - 21St. Century - 120 Tabletta

Biotin 10000mcg, Maximális Erő 120db Tabletta - 21St. Century   Leírás • Segít a haj és az erős köröm egészségének megőrzésében • Támogatja a sejtek energia termelését • Diétás étrendkiegészítő • Laboratoriumban tesztelt - Garantált minőség B7 vitamin vagy H vitamin néven is ismert! A B vitaminokhoz hasonlóan a zsírok, fehérjék és a szénhidrátok lebontási folyamatában játszanak fontos szerepet, amiből így sejtjeink energiát nyernek. Olyan zsírsavak előállításában segít, melyek nélkülözhetetlenek a bőr, az idegek, és a szőrzet épségének biztosításában. A szervezet anyagcsere folyamataiban játszik még szerepet. A sejtek inzulinérzékenységét növeli, ezért cukorbetegek számára, természetesen orvosi felügyelet mellett javallt használata, igen előnyös lehet számukra. A cukorbetegségkor fellépő idegkárosodás ellen is védelmet biztosít. A Biotin különösen nagy mennyiségben csökkenti a vércukorszintet, ami alkalmazása szintén orvosi felügyelet mellett alkal..

5,100Ft

D3 Vitamin 10000IU - Healthy Origins - 360db gél kapszula

D3 Vitamin 10000IU - Healthy Origins - 360db gél kapszula

D3 Vitamin 10000IU - Healthy Origins - 360db gél kapszula   Leírás: Non-GMO Extra hatóanyag tartalom Óriás kiszerelés - 1 éves adag Klinikailag tesztelt Maximális hatásfok az erős csontokért és az immunrendszerért. D vitamin - kalciferol, vioszterol, ergoszterol hatása a szervezetre: Egy nagyon speciális, zsíroldékony vitamin. Nem táplálékkal jut hozzá a szervezet, hanem állati illetve növényi eredetű provitaminokból alakul ki magában a szervezetben. A D2 vitamin (ergokalciferol), a D3 vitamin (kolekalciferol) pedig a máj által előállított dehidrokoleszterinből a bőrben napfény hatására képződik. Mind a provitaminok, mind a gyárilag előállított D vitamin a zsírokkal együtt szívódnak fel a vékonybélből. Elősegíti a kötőhártya-gyulladás kezelését. Fokozza az A vitamin felszívódását. Megjegyzés: A már lesült bőrben, megszűnik a D vitamin képződése. Nagyvárosokban vagy szennyezett területeken élők, növeljék napi D vitamin fogyasztásukat. Sötét bőr..

12,000Ft

D3 Vitamin 5000IU - Healthy Origins - 360db gélkapszula

D3 Vitamin 5000IU - Healthy Origins - 360db gélkapszula

D3 Vitamin 5000IU - Healthy Origins - 360db gél kapszula   Leírás: Legmagasabb Potencia Vitamin D Diétás kiegészítő Maximális hatásfok az erős csontokért és immunrendszerért. D vitamin - kalciferol, vioszterol, ergoszterol hatása a szervezetre: Egy nagyon speciális, zsíroldékony vitamin. Nem táplálékkal jut hozzá a szervezet, hanem állati illetve növényi eredetű provitaminokból alakul ki magában a szervezetben. A D2 vitamin (ergokalciferol), a D3 vitamin (kolekalciferol) pedig a máj által előállított dehidrokoleszterinből a bőrben napfény hatására képződik. Mind a provitaminok, mind a gyárilag előállított D vitamin a zsírokkal együtt szívódnak fel a vékonybélből. Elősegíti a kötőhártya-gyulladás kezelését. Fokozza az A vitamin felszívódását. Megjegyzés: A már lesült bőrben, megszűnik a D vitamin képződése. Nagyvárosokban vagy szennyezett területeken élők, növeljék napi D vitamin fogyasztásukat. Sötét bőrű emberek, ha északi országokban élnek, emeljék napi ..

7,990Ft

K2 vitamin 200mcg MK7 tartalom - Nu U Nutrition - 365db tabletta

K2 vitamin 200mcg MK7 tartalom - Nu U Nutrition - 365db tabletta

K2 vitamin 200mcg MK7 tartalom - Nu U Nutrition - 365db tabletta   Vitamin K2 MK7 200 mikrogramm MK7-et tartalmazó étrendkiegészítő tabletta. Az MK7 a K2 vitamin legjobban felszívódó formája. A természetes K2-vitaminnak fontos szerepe van a csontok szerkezetének megtartásában és a szív-érrendszer működésében. A K-vitamin egy nélkülözhetetlen nyomelem, ami megtalálható bizonyos élelmiszerekben, de sokszor fogyaszthatjuk kiegészítők formájában is. Legismertebb funkciója a vérlemezkék tapadását elősegítő tulajdonsága, ennek köszönhetően képes elősegíteni a véralvadást. A K-vitaminnak két alapvető formája ismert, a K1-vitamin és a K2-vitamin, ezek közül mindkettőt használják a gyógyászatban és az emberi táplálkozásban. A K-vitaminok olyan zsíroldható vitaminok, melyek igen fontosak a kalcium felhasználásában úgy a csontok, mint a kardiovaszkuáris rendszer működésében. A K-vitaminokra a májnak is szüksége van, a véralvadás szabályozásában. A K-vitamin hiánya esetén csontritkulás,..

9,900Ft

1-től 5-ig 5-ig (1 oldal)