21St. Century

Biotin 10,000 mcg - 21St. Century - 120 Tabletta

Biotin 10,000 mcg - 21St. Century - 120 Tabletta

Biotin 10000mcg, Maximális Erő 120db Tabletta - 21St. Century   Leírás • Segít a haj és az erős köröm egészségének megőrzésében • Támogatja a sejtek energia termelését • Diétás étrendkiegészítő • Laboratoriumban tesztelt - Garantált minőség B7 vitamin vagy H vitamin néven is ismert! A B vitaminokhoz hasonlóan a zsírok, fehérjék és a szénhidrátok lebontási folyamatában játszanak fontos szerepet, amiből így sejtjeink energiát nyernek. Olyan zsírsavak előállításában segít, melyek nélkülözhetetlenek a bőr, az idegek, és a szőrzet épségének biztosításában. A szervezet anyagcsere folyamataiban játszik még szerepet. A sejtek inzulinérzékenységét növeli, ezért cukorbetegek számára, természetesen orvosi felügyelet mellett javallt használata, igen előnyös lehet számukra. A cukorbetegségkor fellépő idegkárosodás ellen is védelmet biztosít. A Biotin különösen nagy mennyiségben csökkenti a vércukorszintet, ami alkalmazása szintén orvosi felügyelet mellett alkal..

5,100Ft

DHEA 25mg - 21St. Century - 90db kapszula

DHEA 25mg - 21St. Century - 90db kapszula

DHEA-25 mg, 21st. Century - 90db kapszula - A fiatalság esszenciája!   Leírás: Glutén mentes Diétás kiegészítő Tiszta gyógyszerészeti szintje szavatolja a legmagasabb minőségét a DHEA-nek   A DHEA szervezetünk által legnagyobb mennyiségben előállított szteroidszerű hormon. Az ösztrogén, a tesztoszteron, a progeszteron és a kortikoszteron előanyaga.  Fontos szerepet játszik nőkben az abnormális szőrnövekedésben (hirzutizmus) és kopaszságban (alopecia). A DHEA a mellékveséből kerül a keringésbe, illetve férfiakban valamennyi a herékből is kijut a szexuális differenciálódás után. A DHEA szintje a 7. évtől folyamatosan emelkedik, majd a harmadik évtized után fokozatosan csökken.Visszaállítja az öregedéssel csökkenő DHEA szintet a szervezetben. Megnöveli a tesztoszteron szintet. Növeli a szexuális energiát és férfiak esetében hatásos lehet impotencia ellen. Növeli az immunsejtek mennyiségét, melyek a vírusos és bakteriális betegségek ellen küzden..

3,990Ft

Melatonin 5 mg - 21st. Century - 120 Tabletta

Melatonin 5 mg - 21st. Century - 120 Tabletta

Melatonin 5 mg, 120 Tabletta - 21st. Century   Leírás: Dietás étrendkiegészítő Támogatja a nyugodt éjszakai pihenést Könnyen nyelhető kis tabletta A Melatonin harmóniában dolgozik az alvási ciklusod alatt azért hogy frissen és kipihenten ébredj. A Melatonin egy természetes hormon, mely sejtjeink egészségi állapotában játszik szerepet azzal, hogy a sejtmembránon könnyedén átjutva védi azokat a szabadgyökök támadásai ellen. Mivel szükség van rá az alvási/ébrenlét ciklusok szabályozásához, és hogy beállítsuk a test napi ritmusát, széles körben alkalmazzák a nyugodt alvás biztosítására, mely végső soron az optimális energiaszint, az izmok regenerálódása és az általános egészségi állapot szempontjából elengedhetetlen.   Napi ajánlott adag: 1 tabletta • Gyermekek elől elzárva tartandó. • Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. • A termék szedése elött kérje ki háziorvosa vagy gyógyszerésze véleményét.   Supplement Facts ..

5,800Ft

Melatonin, 3 mg - 21st. Century - 90db tabletta

Melatonin, 3 mg - 21st. Century - 90db tabletta

Melatonin, 3 mg - 21st. Century - 90db tabletta   Leírás: 50% Ingyen Dietás étrendkiegészítő Támogatja a nyugodt éjszakai pihenést Könnyen nyelhető kis tabletta A Melatonin harmóniában dolgozik az alvási ciklusod alatt azért hogy frissen és kipihenten ébredj. A Melatonin egy természetes hormon, mely sejtjeink egészségi állapotában játszik szerepet azzal, hogy a sejtmembránon könnyedén átjutva védi azokat a szabadgyökök támadásai ellen. Mivel szükség van rá az alvási/ébrenlét ciklusok szabályozásához, és hogy beállítsuk a test napi ritmusát, széles körben alkalmazzák a nyugodt alvás biztosítására, mely végső soron az optimális energiaszint, az izmok regenerálódása és az általános egészségi állapot szempontjából elengedhetetlen.   Napi ajánlott adag: 1 tabletta • Gyermekek elől elzárva tartandó. • Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. • A termék szedése elött kérje ki háziorvosa vagy gyógyszerésze véleményét.   Sup..

3,400Ft

1-től 4-ig 4-ig (1 oldal)